top of page

PROIECTE

career.jpg

Career Talks

Career Talks reprezintă ocazia perfectă pentru cei care se întreabă mai des decât ar trebui ce să facă cu viața lor. Unul dintre proiectele de tradiție ASSP-UB, Career Talks este mai mult decât o simplă conferință sau un târg de job-uri obișnuit. Dacă nu prea ai idee despre cum să-ți construiești CV-ul sau despre cum ar trebui să decurgă un interviu, evenimentul îți pregătește mai multe provocări, în urma cărora vei avea un nou as în mânecă.

icare.jpg

I Care

I Care este cel mai nou program ASSP-UB. Născut din dorința noastră de a oferi un sprijin psihologic real tuturor studenților aflați în nevoie, programul are loc fie sub forma unor workshop-uri, fie sub forma unei conferințe interactive. Urmărim să creăm un safe space în care studenții să fie capabili să se deschidă și să poată lua legătura gratuit, confidențial și nelimitat cu diferiții specialiști, terapeuți sau psihologi cu care colaborăm.

HR planeta.png
Strategie Inovare.png
Express logo site.png

Express Ideas

Dacă abilitatea de a te exprima liber și autentic ar fi un eveniment, acesta s-ar numi Express Ideas. Inițiativă marca ASSP-UB, proiectul acesta a reușit de fiecare dată să le transmită participanților că “the sky is the limit” nu sunt doar niște cuvinte pe care le vedeai pe Tumblr. Desfășurat sub forma unei conferințe motivaționale și a unor workshop-uri aplicate pe tema evenimentului, Express Ideas aduce speakeri cunoscuți din diverse domenii, care sunt acolo să ne amintească că problemele noastre au mereu o rezolvare.

Youth logo site.png
Externe planeta.png

It's all about YOUth

It’s all about YOUth este proiectul cu care studenții din anul I fac cunoștință prima dată când încep studiile la FSP-UB, urmând ca mai apoi să afle cu ce se mănâncă, de fapt, științele politice. Ah, și da, chiar mergem la ambasade, ministere, Parlament și alte instituții din sfera noastră de interes!

Promovare planeta.png
bg site.png
train it up logo site.png
train it up logo site.png

Train It Up

Train It Up! este unul dintre cele mai longevive proiecte ale ASSP-UB și acesta ilustrează perfect motivul pentru care nu ar trebui să vă temeți să ieșiți din zona de confort, pentru că asta se întâmplă și cu proiectul în sine: de la ediție la ediție, trainingurile pregătite devin din ce în mai diverse și mai outside the box, tocmai pentru a reaminti că punem dezvoltarea personală printre locurile fruntașe ale misiunilor noastre ca asociație.

Proiecte planeta.png
Abc site logo.png
bg 2.png
f2f.png

Studenții față în față cu liderii politici

Studenții față în față cu liderii politici le oferă întotdeauna tinerilor o întâlnire fără filtru cu realitatea politică a țării. Sunt rare ocaziile în care vreunul din noi poate ține pasul cu politica sau cu ce se întâmplă în jur. Tocmai din aceste motive, noi alegem să aflăm informația direct de la sursă. Așadar, dacă ești gata să-ți faci datoria de cetățean și să votezi informat, acest proiect este cel mai sigur drum spre reușită!

ABC of Diplomacy

ABC of Diplomacy este chiar abecedarul de care toată lumea are nevoie în timpul studenției. Începem noi cu prima literă și-ți spunem că „A” e pentru „ambasador”, iar restul îl poți afla pe parcursul evenimentului. Fiind unul dintre cele mai aplicate proiecte ASSP-UB pe domeniul relațiilor internaționale, ABC of Diplomacy reușește să facă de la an la an tot mai multe match-uri între studenții FSPUB și o viitoare carieră diplomatică.

bottom of page